Aspect

Din punct de vedere estetic, construcțiile GEMINA oferă o mare versatilitate, oferind posibilități creative pentru realizarea unui impact vizual pozitiv atât în mediul de lucru din interiorul clădirii, cât și în proximitatea spațiului în care au fost ridicate, fie el urban sau peri-urban.

Clădirile GEMINA sunt de cele mai multe ori structuri arhitecturale moderne, echilibrate, geometrizate, care pot îmbina simplitatea, soliditatea și eleganța clasică.

Finisajele halelor GEMINA utilizate pentru închiderea spațiilor sunt nu doar de calitate, ci și diverse, ca și efectele estetice obținute prin alternarea liniilor și culorilor sistemelor de închideri perimetrale.

Totodată, finisajele fațadelor GEMINA nu necesită intervenții ulterioare de refacere, pe întreaga durată de viață a construcției.

Spre deosebire de alte tipuri de construcții, cele GEMINA își evidențiază durabilitatea și prin aspect, integrându-se armonios în peisajul urban, departe de impresia vizuală a unei construcții improvizate, temporare pe care o lasă clădirile metalice ce fac nu de puține ori notă discordantă în ansamblul construcțiilor urbane.