Timpul execuției

Timpul de execuție al construcțiilor GEMINA este redus cu 10% până la 40%, față de cel necesar unei construcții metalice. Același lucru este valabil și pentru panourile DE ÎNCHIDERE GEMINA, dacă le comparăm cu montajul panourilor metalice de tip „sandwich”. În ansamblu, de obicei, se confundă dimensiunea și greutatea, cu un timp mai mare de execuție. În ambele cazuri – și pentru construcțiile GEMINA și pentru cele metalice -, se folosesc macarale (doar sarcinile diferă) în lucrările de montaj, dar numărul elementelor de montat, în cazul prefabricatelor, este de circa la jumătate, ceea ce duce la reducerea timpului de execuție, conform celor de mai sus.

De asemenea, personalul necesar pentru realizarea montajului clădirilor GEMINA este mai puțin numeros decât pentru alte tipuri de clădiri.

Timpul necesar pentru realizarea unei construcții GEMINA (structura și închiderile perimetrale) este de circa 2 luni. Prin comparație, timpul de execuție pentru o construcție similară metalică este de aproximativ 3 luni.

Mai multe detalii pe GEMINA GROUP